Photoshoot!

  Skrevet 01.aug.2011- klokken 01:19 i Blogg

Heihei. Før i kveld hadde jeg og Anna Tea en litt rar photoshoot. Jeg redigerte alle bildene med stjerneeffekter. Synes det blir så fint! Legger inn noen bilder. Hahahha, jeg er seriøst readhead eller ginger eller hva jeg skal kalle det! Syns om bildene? 

-Kristine-

Bilder fra bursdagen i går!

  Skrevet 30.jul.2011- klokken 18:51 i Blogg

Heihei. Sitter her og chiller med snop og brus. Nå har Anna Tea og Julie nettopp gått, de skulle på Knutholmen i kalvåg og spise middag. Når de kommer hjem igjen skal vi vere sammen å finne på noe gøyt, skal prøve å ta bilder! Ellers lite nytt å fortelle! Jeg har ryddet rommet mitt i 3 dager nå og er forsatt ikke ferdig, jeg er så treg med å rydde altså! Rydder dere fort? Hater å rydde, det er kjedelig! Men vi blogges!


Meg og Anna Tea dypper jordbær i sjokolade ♥


Naaam, vet jeg har sjokolade på leppa!


flagg, pynt og kake!


Fruktfat!


Pynt på bordet!


De skulle absolutt ha på alle seigemennene!


Banan og jordbær dyppet i sjokolade ♥

 

-Kristine-

Gratulerer!

  Skrevet 29.jul.2011- klokken 13:59 i Blogg

Heihei. Sorry for ganske dårlig blogging. Men har reist mange timer i bil, vert på besøk, hatt besøk og i dag er familieselskap osv. Så har litt å gjøre om dagene. I dag har verdens beste lillesøster bursdag og blir hele 8 år. Hun har blitt så stor! Nesten like høy som meg også. Sov i telt i natt, sto opp halv ti og gikk ned i huset halv elleve. Spiste pizza, drakk brus og tente lys til frokost sammen med lillesøster etterfulgt av pakker. Kjempe spennende! Men nå må jeg rydde også skal vi lage kake. Kommer sikkert bilder senere!


Gratulerer med dagen verdens beste lillesøss ;* ♥ Loveu gullet ;* ♥

 

-Kristine-Synes om denne sangen?

  Skrevet 24.jul.2011- klokken 20:37 i Blogg

Heihei. Tenkte bare å spørre hva dere synes om denne sangen? Jeg synes sangen er kjempefin! Trist og rørende sang. Blir ikke noe normal blogging på meg tror jeg. Blir ikke noe normal blogging pga. alt som har skjedd i helgen. Må vise respekt, føler jeg!

 


Bli med!

  Skrevet 24.jul.2011- klokken 12:16 i Blogg

Heihei. Bli med i dette facebook arrangementet å tenn et lys for de som ble drept, de som mistet noen, de som ble skadd og pårørende. Bli med og vis støtte! http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=216912248355732. Inviter gjerne venner til å bli med!

 

-Kristine-Dikt: uvirkelige ting hender..

  Skrevet 23.jul.2011- klokken 23:42 i Blogg

Uvirkelige ting hender
Uskyldige liv blir tatt bort..
uhyggelige drap blir gjort..
tårer og trygghet blir borte
og mange øyne sorte..
feighet og egoisme bak,
denne tragise sak..

R.I.P til dem som mistet sitt liv i går, og tanker til pårørende og skadde ♥

 

-Kristine-


Melkedrøm

  Skrevet 23.jul.2011- klokken 20:34 i Blogg

Heihei. Sitter her å slapper av og koser meg med melkedrøm og battery. Naam, snopegrisen her ja! I kveld skal jeg slappe av og kanskje se litt på tv. Er ikke noe spennende å se på tven i sommerferien, er bare reprise. Forslag til noe jeg kan gjøre i kveld? Jeg må si jeg liker melkedrøm fylt med kjeks, krem og sjokoladesaus bedre enn melkedrøm fylt med vaniljekrem og blåbærsaus! Hvilken melkedrøm liker du best?

 

-Kristine-


 

 


Oslo-bombe og skyteepisode på Utøya, helt forferdelig!

  Skrevet 23.jul.2011- klokken 15:37 i Blogg

Heihei. Har ikke ord for det som har skjedd det siste døgnet! Det er helt forferdelig. Skjønner ikke at folk kan gjøre noe sånt mot en så uskyldig by og så uskyldige folk. Det er helt sykt! Det er tilsammen 91 mennesker som har mistet livet etter Oslo-bomben og skyteepisoden på Utøya. Mange måtte gjemme seg og spille død i flere timer. Han brukte 100 kilo gjødsel som sprengstoff. Hadde aldri trodd at det kom til å skje her i Norge, men der har jeg visst tatt feil! Var helt vanvittig redd for en venninne av meg som var der i går, men hun har det heldigvis bra. Hun har reist eller skal reise til Tunisia i dag. God tur, jentami ♥ Jeg kondolerer til alle som mistet noen og mine tanker går til alle drepte, skadde, pårørende og alle andre! Hva synes dere om det?


Tenn et lys for de omkomne, skadde og alle de som måtte oppleve dette!

 

-Kristine-Bilder fra fløien!

  Skrevet 22.jul.2011- klokken 23:33 i Blogg

Heihei. Sitter bare her å følger med på nyhetene om utøya. Det er helt sykt det som har skjedd! Helt skummelt at det skjer her i Norge! Er skikkelig skremt for en venninne av meg er der nå. Stakkars folk der! I dag har vi vert på fløien også har vi handlet inn litt ting og tang. Ellers har jeg bare slappet av og sånn. Har du vert på fløien? 

-Kristine-Dagens innkjøp!

  Skrevet 22.jul.2011- klokken 22:08 i Blogg

Heihei. Vet jeg har shoppet mye i det siste men det må til! Lommeboken får svi i hvertfall! Har kjøpt endel i dag. Fikk endelig tak i hjertesolbriller som jeg har letet lenge etter! Så det var virkelig på tide! Legger ut et innlegg til senere! Synes om innkjøpet? Har du noe av det samme?


Beckmann skolesekk 599 kroner på norli.


Beckmann penalhus 89 kroner på norli.


Hello kitty mappe 69 kroner og merkelapper 39 kroner på norli.


Gradskive 22 kroner, hello kitty blyant 10 kroner og viskerlær 19 kroner på ark.


Nøkkelring 30 kroner og hjertesolbriller 98 kroner på fløien.


T-skjorte 69 kroner og stor blyant 30 kroner på fløien.


Sminkeveske 39.50 kroner og maskara 109 kroner på H&M.

 

-Kristine-

Les mer i arkivet » » »

Bloggen

Hei! Jeg heter Kristine, jeg kommer fra Bremanger. Jeg elsker Brann, og her på bloggen skriver jeg om det jeg liker og hverdagen min. Setter stor pris på kommentarer og venneforspørsler.
Legg meg til som venn

 

Viktig; dere må trykke på overskriften for å kommentere innleggene!

Kategorier

Blogg design

Arkiv

Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011

Design

Hun som lagde designet mitt finner du HER 

hits