Fettsuging, silikon, botox og plastisk kirurgi!

  Skrevet 31.mai.2011- klokken 21:33 i Blogg

Fettsuging, silikon, botox og plastisk kirurgi er et mye omtalt tema. Gjør folk det virkelig bare for å føle seg mer vel med kroppen sin? De velger å vere fake isteden for å vere seg selv. De har tydeligvis ikke selvtillit og de klarer ikke å vere den de egentlig er. De sier ofte de er tykke, har altfor små pupper og at de ikke ser ut. Men tingen er at de er helt motsatt av det de sier. Men folk velger selv hva de vil gjøre med kroppen sin. Har ingenting imot fettsuging, silikon, botox og plastisk kirurgi, men det kan se veldig voldsomt ut med store ballongpupper, store botox lepper og at folk er så tynne at det eneste du ser er bein og marg. Hva synes du om fettsuging, silikon, botox og plastisk kirurgi? Visst du hadde fått tilbud om gratis fettsuging, silikon, botox eller plastisk kirurgi hva hadde du svart da?

 

 

-Kristine-

  


Veldig fin strand!

  Skrevet 31.mai.2011- klokken 19:36 i Blogg

Heihei. Tenkte å vise noen bilder av en strand i Danmark. Var i danmark i fjor sommer tror jeg det var. Var en veldig fin strand. Har veldig lyst å dra til den stranden en gang til! Var så fint der!

 

 

-Kristine-

Sol og fint!

  Skrevet 31.mai.2011- klokken 15:41 i Blogg

Heihei. Ja nå er solen tilbake, men den er nok vekke i mårren igjen! Har vert på skolen i dag. Ganske chill dag kan man si. Vi hadde en time med litt random fag også i andre time gikk vi ned på musikkrommet og såg opptaket fra musikalen "stopp ikke mobb" som vi framførte 8. april. Var sykt morsomt og flaut å se igjen! Så når vi hadde sett opptaket fikk vi pizza, brus og is. Så lagde vi gipsmaske i kunst og handverk, det var sykt ekkelt! Også hadde vi en time musikk. I dag skal jeg bare slappe av, tror jeg begynner å bli syk for er forkjølet og har sykt hodepine!  Er du syk? Skal i dag? Har du laget gipsmaske før? Syns du det var ekkelt å lage gipsmaske? Kommer bilde av gipsmasken når jeg har tatt den med meg hjem. Bilde er fra weheartit.

 

 

-Kristine-
Migrene og kos dag i mårren!

  Skrevet 30.mai.2011- klokken 20:58 i Blogg

Heihei. Nå ligger jeg her på sofaen å slapper av. Ble en litt kort skoledag på meg. I tredje friminuttet fikk jeg noe sånn forran øynene så jeg såg ingenting. I fjerde timen hadde vi engelsk prosjekt, satt bare å slappet av for jeg ble sykt dårlig. Fikk migrene, men pappa kom å hentet meg så jeg kom hjem tok meg 2 tabletter og la meg. Sov til klokken var 19.00 og det var veldig godt. I mårren skal vi se opptak fra musikalen vi framførte 8. april. Det blir spennende men flaut! Så skal vi kose oss med god mat og drikke. Det blir kos. Så skal vi ha to timer kunst og handverk og en time musikk. Så blir ganske chill dag i mårren! Men tror ikke jeg blogger mer i dag. For er ikke helt bra enda, har litt hodepine og er kvalm. Så vi snakkes mest sannsynelig i mårren! Er du plaget med migrene? Tips mot migrene? Hva syns du om migrene? Skal dere noe gøy i mårren?

 

-Kristine-


Post et bilde!

  Skrevet 29.mai.2011- klokken 22:12 i Blogg

Heihei. Nå skal jeg poste noen bilder. Ideen er tatt fra www.maritasunshine.blogg.no.

Post et bilde der du er med folk du er glad i :


Isabell, meg, Nora, Miriam, Charlotte og Camilla 17. mai 2010 ♥

Post et bilde som viser hva som er typisk deg å gjøre :


Typisk meg og tulle meg på bilder.

Post et bilde der du er gal :


Jah, trenger jeg å si mer?

Post et bilde fra en tid du savner :


Savner den tiden da alle var venner!

Post et bilde av noe du har skikkelig lyst på akkurat nå :


Har skikkelig lyst på sjokoladekake!

Post et bilde der du føler du er deg selv :


Liker og smile vet du!

Post et bilde fra fjortistiden :


Jeg er vel i fjortistiden nå, men føler meg ikke så fjorti akuratt!

Post et bilde som ble tatt for akkurat et år siden :


Tatt i mai i fjor!

Post et bilde som du har tatt :


Tatt for ikke så lenge siden.

 

 

-Kristine-

 
Jeg vil lese din blogg!

  Skrevet 29.mai.2011- klokken 19:34 i Blogg

Heihei. Jeg kjeder meg sykt så tenkte å lese noen blogger. Kommenter i kommentarfeltet, så kanskje jeg tar en tur innom og legger igjen en kommentar! Kanskje du til og med får en ny fast leser! Dette blir kos! Bildet er tatt fra weheartit.

 

-Kristine-

 


Sponsorer, tips til meg og hvilke har du?

  Skrevet 29.mai.2011- klokken 18:03 i Blogg

Heihei. Jeg lurte på om dere har sponsorer? Hvilke sponsorer har du? Jeg har veldig lyst på sponsorer så jeg kan holde konkurranser for dere! Er du fornøyd med sponsoren/sponsorene dine? Har dere tips til hvordan jeg kan få sponsor? Dere er kjempe herlige, så dere fortjener en konkurranse! Så hjelp meg er dere snill! Takk på forhånd!

 

-Kristine-


Koselig helg!

  Skrevet 28.mai.2011- klokken 21:42 i Blogg

Heihei. Nå er jeg hjemme etter en koselig natt og dag i lag med koselige folk! Jeg, Sofie, Halvor, Ole Jørgen og Henrik slo opp telt i hagen til Sofie så sov vi der i natt. Var kjempe koselig! Vi begynte å slå opp telt i 23.30 tida, så når vi var ferdige gikk vi inn å spiste speilegg til kvelds. Så gikk vi å la oss i teltet, låg en stund før vi sovnet. Først våknet vi klokken 05.30 og sovnet igjen og sov til klokken 09.15. Når vi stod opp pakket vi sammen teltet og gikk inn. Sofie gikk for å skifte å vi gikk på rommet hennes og gamet spill og pratet og sånn. Etter en stund stakk vi bort til Ole Jørgen og gamet cod og chillet. Har vert en super helg så langt! Nå skal jeg bare chille resten av kvelden. Er det noe bra på tv i kveld? Vi blogges! 

 

-Kristine- 


Naam, se hva jeg har laget!

  Skrevet 27.mai.2011- klokken 18:18 i Blogg

Heihei. Nå er det helg og det er deilig! Skulle egentlig ut til Ole Jørgen, Halvor og kanskje Håvard, men så orket ikke Sofie alikevel så da ville ikke jeg heller! Jeg kjedet meg litt, så jeg lagde en sykt god sjokoladekake! I kveld skal jeg bare chille med norske talenter og drops! Har faktisk vert på butikken i Kalvåg, det var sykt lenge siden jeg hadde vert der! Ellers lite å fortelle, jeg fryser sykt mye for tiden. Vet ikke hvorfor egentlig. I mårren tar jeg turen bort til Ole Jørgen. Der skal jeg game cod med Ole Jørgen, Håvard, Halvor og mest sannsynelig Sofie. Ja du hørte riktig, jeg skal game cod. Håvard skal lære meg det! Blir koselig det. Har du laget sjokoladekake? Skal i kveld? Skal i helgen? Fikk du lyst på noe godt? Har du spilt cod? 

-Kristine-


Status ble til en litt lang samtale, mitt hundrede innlegg og et spørsmål til dere!

  Skrevet 26.mai.2011- klokken 23:50 i Blogg

Heihei. Yes, facebook funker igjen! La ut dette som status "Er så glad for tiden ♥". Den statusen ble til slutt en hel samtale! Emh, ja folk liker og terge meg! Ellers lite å fortelle om. Sitter å prater med søte Knut ♥ Hva gjør du på? Har du hatt en status på facebook som ble til en samtale? I mårren er det helg igjen! Tiden går så fort å nå er det snart sommerferie! Gleder meg sykt! Hva skal dere i sommerferien? Jeg skal først til Kristiansand, der skal jeg besøke litt slekt og ha det gøy. Når jeg kommer hjem igjen drar jeg til Drammen på håndballskole med Sofie og Mathilde, gleder meg sykt! Også i løpet av sommeren skal jeg til Ålesund å møte Knut ♥ Det har jeg bestemt! Vi blogges! Måten jeg skriver på ser det ut som jeg er forelsket? Hahhah, random spørsmål!

-Kristine-

 


Les mer i arkivet » » »

Bloggen

Hei! Jeg heter Kristine, jeg kommer fra Bremanger. Jeg elsker Brann, og her på bloggen skriver jeg om det jeg liker og hverdagen min. Setter stor pris på kommentarer og venneforspørsler.
Legg meg til som venn

 

Viktig; dere må trykke på overskriften for å kommentere innleggene!

Kategorier

Blogg design

Arkiv

August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011

Design

Hun som lagde designet mitt finner du HER 

hits