Join blogg vs blogg!

  Skrevet 29.apr.2011- klokken 23:02 i Blogg

Heihei. Tenkte og starte en blogg vs blogg. Så bare å melde seg på! Det du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet at du er med og du kan lage innlegg om det på bloggen visst du vil. Gjør du det er det større sjangse for at det blir deg! Trekker ut fem stykker senere i kveld eller i mårren også er det bare og stemme! Forresten kom jeg på at det er like før jeg har fått kommentar nr 600. Så kommentar nr 600 får vurdering! Lykke til!

 

-Kristine-


Har lyst på!

  Skrevet 29.apr.2011- klokken 14:50 i Blogg

Heihei. Nå sitter jeg ute i solen og slapper av. Har vert på skolen, sluttet tidlig i dag. Hva skal dere i dag? Sol hos dere? Jeg har skikkelig lyst på kattunger. De er så søte! Har du kattunger? Har du lyst på? Syns om kattunger? Har dere forslag til hva jeg kan blogge om? Seriøst, nå blogger jeg bare for å blogge, har ingenting å finne på eller blogge om! Blogges!


Sånn kattunge vil jeg ha! ♥

 

-Kristine-


 


Random dag med bilder!

  Skrevet 28.apr.2011- klokken 23:56 i Blogg

Heihei. Nå sitter jeg her i sengen og skal snart legge meg. Er så fint vær om dagene så blir ikke så mye blogging. I dag har jeg vert på skolen. Hadde engelsk, rle, norsk, samfunnsfag, gym og musikk i dag. I gym jogget vi. Var deilig og boring på samme tid! I mårren er det fredag og helg det blir digg! Så har jeg laget smoothie, vert ute, hatt vannkrig og slappa av. I mårren skal jeg på skolen, så hjem og slappe av og vere ute. Kanskje jeg finner på noe spennende. Liker du smoothie? Hvilken smoothie liker du best? Har du en bra oppskrift til meg? Forresten brukte ikke brus i smoothien altså, den stod bare framme på disken! Ja, jeg vet jeg er feit du slipper å si det! Vi blogges!

 

 

-Kristine-


Bilder fra dagen i går!

  Skrevet 28.apr.2011- klokken 17:05 i Blogg

Heihei. Nå skal jeg legge ut bildene fra i går. Visst dere lurer så er bildene tatt med mobilen min, derfor det er litt dårlig kvalitet. Ja det vi gjorde på var spiste mat, var ute solen og gjorde lekser, spiste is, såg film, lekte med hunden til Sofie, drakk milkshake og chilla. Var en kjempe koselig dag! I dag vet jeg ikke hva jeg skal, men kan ikke gå noen plass før mamma kommer for jeg må passe lillesøsteren min. Legger ut bilder fra dagen i dag litt senere. Snakkest!

 

 

-Kristine- 


Koselig dag!

  Skrevet 27.apr.2011- klokken 23:49 i Blogg

Heihei. Nå sitter jeg her i sengen og skal snart legge meg. Skal tidlig opp på skolen i mårren. I dag har jeg ikke blogget, men det er fordi jeg var med Sofie hjem fra skolen. Vi lagde oss litt mat, stakk ut i solen, gjorde lekser, spiste is, såg film, drakk milkshake og chilla. Har vert en bra dag dette! I mårren skal vi ha jogging i gym, gleder meg faktisk litt! Liker du å jogge? Så når vi kommer hjem fra skolen skal bare jeg og lillesøsteren min slappe av og kose oss. Skal i mårren? Blir sikkert mer blogging i mårren og da kommer bildene fra i dag. Finner ikke kabelen til mobilen så får ikke lagt inn noen bilder i dag. Ja faktisk er det mobil bilder, men det er fordi jeg ikke hadde med kameraet mitt. Men vi blogges!

 

 

-Kristine-
Paradise hotel

  Skrevet 26.apr.2011- klokken 22:01 i Blogg

Heihei. Nå sitter jeg her å ser paradise hotel. Det er gøy! Ser du paradise hotel? Hvem liker du best? Hva syns du om kveldens parsplitting? Syns det var dumt at Jeanett måtte reise hjem i dag jeg! Hva er deres mening?

 

-Kristine-
Jeg trodde jeg kunne stole på deg...

  Skrevet 26.apr.2011- klokken 16:19 i Blogg

Heihei. Så kjedelig det er å begynne på skolen igjen! Vi kom på skolen å var kjempe trøtte fordi vi hadde snudd døgnet og det første vi møter er matteboken! Det er det verste faget på skolen, jeg får det rett og slett ikke til! Dagen gikk til å ha fag, strikke og prate om hva som har skjedd mellom meg og to bestevenniner. Vil ikke uttale meg om den saken på bloggen, det er litt for personlig. Vil heller ikke henge ut andre på bloggen! Nå skal jeg gjøre lekser og øve til prøve, deretter går turen til hallen for å ha trening. Gleder meg til å endelig komme på trening igjen etter en påskeferie fylt med spising av mye god mat og snop. Er det noen som har tips om hva jeg kan blogge om? Men nå skal jeg gjøre lekser, så blogges!

 

-Kristine-


Hot or not?

  Skrevet 25.apr.2011- klokken 23:30 i Blogg

Heihei. Tenkte å ha en liten hot or not. Fargerik accessories hot or not? Jeg syns det er litt hot. Hva syns du? Blogger mer i mårren! Blogges, natta!

 

-Kristine-


Tror jeg skal ha vurdering til hver hundrede kommentar!

  Skrevet 25.apr.2011- klokken 17:17 i Blogg

Heihei. Tror jeg skal ha vurdering av hver hundrede kommentar! Så det er bare til å kommentere så kanskje det blir deg! Nå har jeg 500 kommentarer. Kommentar nr 500 ble Karoline. Hun får en vurdering! Så her kommer vurderingen.

FØRSTEINNTRYKK
stilig og kul blogg. Bra og ryddig utseendemessig. 5+


SKRIVEMÅTE
Skriver bra. Blogger om ulike ting som interrieserer folk. Og lite skrivefeil. 4+

 HEADER
Headeren din er enkel og grei. Passer bra til designet. 5+

DESIGN
Designet er fint og enkelt. Du bruker blå som er favorittfargen min så ett lite pluss der! 5+

BILDEBRUK
Veldig god kvalitet på bildene og fine bilder. Supert at du har speilrefleks! 5+ 


ALT I ALT
En veldig bra blogg om hverdagen og sånt. Stå på videre! 5+

 

 

 

-Kristine-

 

 


Påskeaften i bilder!

  Skrevet 25.apr.2011- klokken 15:32 i Blogg

Heihei. Nå skal jeg legge ut bilder fra påskeaften. Det var kjempegøy! Har hatt det sykt gøy hele uken. Kunne ønske ferien varte lenger, men er jo ikke så altfor lenge til sommerferie. Har vert sykt deilig at det har vert noen dager med sol også!


Stod opp, stelte meg og tok med dataen ut i solen og koset meg!


Solen tittet også frem på påskeaften! Super deilig med to dager på rad med sol!


Så var det tid for middag og det ble hamburger. Deilig og endelig kunne bruke grillen igjen!


Sånn såg himmelen ut! Deilig å se blå himmel med et par hvite skyer på!


Så tok jeg turen opp til Julie og Anna Tea. Julie var inne litt så jeg og Anna Tea gikk inn i teltet og chilla.


Så tok jeg bilde av ett søtt putetrekk!


Så gikk vi rundt å tusla og hoppa på trampoline. Så skøyt Anna Tea en ball opp på altanen der de voksne satt å da ble hun flau, så vi stakk å satt oss på trammen utenfor hytten.


Så måtte vi sitte inne i teltet til de voksne hadde gjømt påskeeggene og laget til rebus og aktiviteter.


Vi hadde 3 aktiviteter og en rebus. Aktivitetene var badminton, hive frisbee, ringspill og rebus.Så såg jeg et fint motiv å måtte bare ta bilde!


Julie er klar for å spise mat!


Anna Tea er også klar for mat!


Så var det på tide å finne påskeeggene. For å finne påskeeggene måtte vi løse en rebus og rebusen var sånn. Underbokse - bokse = under + te + rassen = under terassen.


Så tok vi bilder av snopet og sånn.


Julie elsker påskeegget sitt! Så gikk vi inn å koset oss med filmen elling. Har du sett filmen? Syns om den?


Anna Tea elsker å blåse bobler!


Så gikk vi for å skremme guttene som skulle sove i telt! Det var fun! Så fant jeg et fint motiv jeg bare måtte ha bilde av!

-Kristine-Les mer i arkivet » » »

Bloggen

Hei! Jeg heter Kristine, jeg kommer fra Bremanger. Jeg elsker Brann, og her på bloggen skriver jeg om det jeg liker og hverdagen min. Setter stor pris på kommentarer og venneforspørsler.
Legg meg til som venn

 

Viktig; dere må trykke på overskriften for å kommentere innleggene!

Kategorier

Blogg design

Arkiv

August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011

Design

Hun som lagde designet mitt finner du HER 

hits