Sol!

  Skrevet 30.mar.2011- klokken 16:05 i Blogg

Heihei. Ååh, det er så sykt fint vær ute! Sol og skyfri himmel. Deilig! Hvordan er været der du bor? Ja, lite nytt. Fikk ikke noe tid til og blogge i går. Sorry for det, men det er vel ingen som savnet meg!? Nå skal jeg snart ut en tur. Har tenkt og prøve og få noen fine bilder. Men har bare sånn digitalkamera! Kunne ønske jeg hadde speilrefleks! Det skal jeg spare til. Visst dere har tips om noe jeg kan blogge om så er det supert! Synst om sangen?

 

-Kristine-

 


Ukens leser ble + ny ukens leser

  Skrevet 28.mar.2011- klokken 22:45 i Blogg

Heihei. Nå skal jeg trekke ukes leser. Blir spennende. Trekker på random.org. Og vinneren ble nr 17 Mathilde Varpe. Gratulerer så mye, Mathilde :) Bloggen hennes er www.brunetteblond.blogg.no. Stikk innom og legg igjen en kommentar. Tenkte og kjøre i gang en ny ukens leser. Reglene er enkle. Skriv i kommentar feltet at du er med. Kommenterer du andre innlegg og leser bloggen ofte er det større sjangs for at det blir deg! Du kan også skrive innlegg om det eller noe sånt. Men denne gangen har jeg tenkt og ha med premie. Premien blir 5 kommentarer, linking og kanskje en vurdering. Lykke til!

-Kristine-


Håndballskole

  Skrevet 28.mar.2011- klokken 18:22 i Blogg

Heihei. Jeg er skikkelig happy! Jeg skal på håndballskole i sommer. Jeg, Sofie og Mathilde skal på håndballskole i Drammen. Vedder på at det blir kjempegøy! Skal ligge på hotell i en uke og vere med på aktiviteter og mye mer. Vi reiser 26 juni og kommer hjem 1 juli. Vi reiser om morningen med ekspressbåten til Florø så tar vi buss videre til Førde. Fra Førde tar vi buss til Drammen. Visst det ikke blir sånn blir vi kjørt av noen av foreldrene våres. Vi betaler 2900 kroner det inkluderer hotell, mat, aktiviteter, trening, håndball og t-skjorte. Håndballskolen er fra barn født i 1999 til 1995. Meld deg på du og! For og melde seg på går du inn på www.dhk.no. Har du meldt deg på? Vil du melde deg på? Skal du melde deg på?


Sofie og meg ♥

-Kristine-
  


Woho, stolt!

  Skrevet 27.mar.2011- klokken 21:45 i Blogg

Heihei. Dette blir et kjapt innlegg. I dag har jeg vert på cup. Spilte mot Skavøypoll,Eid og Stadtlandet. Det var kjempe gøy og vi kom på delt 3 plass. Først spilte vi mot Skavøypoll og da ble stillingen 6-5 til de. Så spilte vi mot Stadtlandet og da vann vi 8-6. Så spilte vi mot Eid og tapte 6-11. Så spilte vi mot Stadtlandet igjen og tapte 5-8  eller noe sånt. Vi vant vår første kamp i dag og jeg er stolt. Det er vel lov og vere det? Vi kunne vunnet siste kampen men vi var så slitne. Når vi var ferdige fikk alle hver sin sjokolade medalje. Det har vert en super dag. I mårren er det tilbake på skolebenken. Ååh, kjedelig! Men nå skal jeg stikke og se farmen.


Meg og Talina ♥


Sofie og Mari ♥


Talina ♥


Mathilde ♥


Medalje ♥

-Kristine-
Magasin

  Skrevet 26.mar.2011- klokken 23:17 i Blogg

Heihei. Magasinet jeg leser er topp. Det er seriøst det beste magasinet som finst! Det er helt min stil. Jeg abonnerer på topp og skal forsette og gjøre det. Abonnerer du på topp?  Hva er ditt favoritt magasin? Det er gøy å lese topp. I topp er det intervju med forskjellige kjendiser, postere, Mona og Mikkel, hvem kledde den best?, moteserier, Shoppingguide og mye mer. Jeg elsker og sette meg ned med et topp blad og bare koble av.

-Kristine-


When i look at you

  Skrevet 26.mar.2011- klokken 18:38 i Blogg

Heihei. De flaskene som er rosa og blå og heter bubblizz er drit sure! Klarer jo ikke og spise de. Har ikke så mye og blogge om. Forslag? Slenger inn en sang. When i look at you av Miley Cyrus. Syns sangen er fin selvom den er gammel. Syns om sangen?

-Kristine-


Naam

  Skrevet 26.mar.2011- klokken 16:48 i Blogg

Heihei. Nå sitter jeg her og hører musikk og blogger. Har ikke hatt tid til og blogge før nå fordi jeg har vert i hallen. I hallen fikset vi noe mikrofon styr og satt opp volleyball-nettene. Resten av dagen er jeg hjemme og pakker til i mårren og rydde litt. Skal nemlig på håndball-turnering i mårren. Vi skal til Måløy og spille. Kjøpt litt digg til i kveld og litt til i mårren. I dag må dere huske og slokket alt lys klokken 20.30 for det er earth hour. Dere visste kanskje det? Ønske meg og laget mitt lykke til i mårren? ♥


Litt snop til i kveld og litt til i mårren.


Ønske oss lykke til ? ♥

-Kristine- 


Born this way

  Skrevet 25.mar.2011- klokken 23:32 i Blogg

Heihei. Tusen takk for alle fine kommentarer ♥ Det er så koselig at så mange legger igjen et lite spor! Nå skal jeg legge meg. Tidlig opp i mårren. Blir visst ingen volleyball-turnering i mårren likevel. Lurer på om det er noen som kan med og lage meny under header og sånn f.eks 2 cupcake og sånn? Visst det er noen som kan det og gidder og hjelpe så skrik ut ! Tusen takk på forhånd ♥ Slenger inn en sang. Born this way med Lady Gaga. Hva syns du om sangen?

-Kristine-


Lodd

  Skrevet 25.mar.2011- klokken 21:21 i Blogg

Heihei. Kom hjem for en time siden. Har vert og selt lodd. Drit kjedelig. Nå sitter jeg her og slappe av og venter på at norske talenter skal begynne. Etter jeg har sett norske talenter må jeg sikkert rydde. Kanskje jeg kan ta bilder av rommet mitt. Visst noen er interisert i og se det da. Sikkert drit kjedelig og se det. I mårren vet jeg ikke helt hva jeg skal. Tror jeg skal i hallen og se på volleyball-turnering. Skal prøve og få tatt noen bilder i mårren.


Slenger bare inn noen bilder av meg.

-Kristine-Hipp hipp hurra!

  Skrevet 25.mar.2011- klokken 13:50 i Blogg

Heihei. Nå er jeg komt hjem fra skolen. Vil bare gratulere pene Nora med fjorten års dagen. Nå er du endelig blitt fjortis. Hipp hipp hurra for Nora. Gratuler gjerne Nora med dagen da blir hun nok glad ♥


Grattis med dagen, Søta ♥

-Kristine-

 


Les mer i arkivet » » »

Bloggen

Hei! Jeg heter Kristine, jeg kommer fra Bremanger. Jeg elsker Brann, og her på bloggen skriver jeg om det jeg liker og hverdagen min. Setter stor pris på kommentarer og venneforspørsler.
Legg meg til som venn

 

Viktig; dere må trykke på overskriften for å kommentere innleggene!

Kategorier

Blogg design

Arkiv

Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011

Design

Hun som lagde designet mitt finner du HER 

hits