En del nytt å fortelle siden sist!

  • Skrevet 12.aug.2011- klokken 23:52 i Blogg

Heihei. Sorry for elendig blogging i det siste. Jeg har ikke følt meg bra så har ikke orket å blogge eller noe annet. Har fryst sykt mye, hatt hodepine og har til og med brukt tjukkesokker i August måned! Det synes jeg er sykt! I dag har jeg slappet av i solen, vert på farmen å spist is, vert på butikken hos mamma, hengt ute med Martin og noen andre folk, lagd brownies, tatt fotbad, spilt kort og kost med lillesøsteren min. I mårren vet jeg ikke hva jeg skal, men skal sikkert bare vere hjemme å ha en skikkelig kose lørdag hjemme med familien. Spørsmålsrunden kommer på video i mårren, lover! Omg, tenk at skolen begynner igjen på onsdag. Syns denne sommerferien har gått sykt fort! Men gleder meg faktisk litt til å begynne igjen. Det blir ny lærer, nytt klasserom, nye elever og ikke minst begynner håndballtreningen igjen! Hahahha, sikkert første året jeg gleder meg litt til å begynne på skolen igjen! Når begynner dere på skolen igjen? Gleder du deg til å begynne på skolen igjen? Isåfall hvorfor gleder du deg?


Melk og brownies ♥


-Kristine-

 

4 kommentarer

Marianne Monsen

13.aug.2011 kl.00:05

SV: Tusen takk! :-)

Ozygirlza

13.aug.2011 kl.00:06

gleder meg ikke akkurat noe spessielt.. kun til å møte mine kjære venner, og til å bli ferdig med ungdomsskolen om bare et år : D
Sv; Tusen takk! :D

tenderlove

13.aug.2011 kl.00:10

fine bilder

Skriv en ny kommentar

+ Designet laget av Beezy

,

Bloggen

Hei! Jeg heter Kristine, jeg kommer fra Bremanger. Jeg elsker Brann, og her på bloggen skriver jeg om det jeg liker og hverdagen min. Setter stor pris på kommentarer og venneforspørsler.
Tilbake til forsiden

Kategorier

Arkiv

Design

Hun som lagde designet mitt finner du HER 

hits