Hjelp meg så det blir video!

  • Skrevet 06.aug.2011- klokken 19:14 i Blogg

Heihei. Sitter her og prøver å laste opp en video jeg hadde laget for en stund siden, har forsatt ikke lært meg hvordan jeg får lastet den opp. Så visst du kan hjelpe meg så hadde det vert supert! Skjønner ikke helt greia, er litt treig jeg!


Her prøver jeg å laste opp videoen.


Går inn å trykker på videoen og åpner den.


Laster opp videoen.


Så kommer dette opp, noen som skjønner hva jeg gjør galt?

 

-Kristine-6 kommentarer

beabek

06.aug.2011 kl.19:15

klarer ikke det jeg heller :(

Helene Nordén

06.aug.2011 kl.19:44

Jeg vet ikke hvordan man gjør det på den måten, bare hvordan man får youtube-videoer inn på blogg, men å laste opp der kan jo være vanskelig da :\

Susi,me,myself and i

06.aug.2011 kl.19:57

Bedre om du lager en youtube konto:) Men prøv i Google Chrome istedet for Explorer.

Helene Nordén

06.aug.2011 kl.20:03

sv: Jeg kan prøve å forklare, men vet ikke om det er så lett :)

Først må du ha en bruker der, om du ikke har så klarer du sikkert å lage en. Når den er lagt kan du bare gå på "forsiden" av youtube og da ser du på høyre side av der man søker så står det "last opp" så trykker du bare der. Da ser du en gul boks ganske tydelig på siden hvor det står "last opp video" så gjør du det, og venter på at den skal lastes opp. Når den er lastet opp så er det enkleste bare å gå inn på videoen, sånn som du gjør med alle andre videoer på youtube. Og UNDER videoen da så står det "DEL" Så trykker du der og under boksen med youtubelinken er det en knapp hvor det står "Innbygg" når du trykker der, kommer det opp en boks, da må du kopiere alt som er i den boksen. Så går du på bloggen din, der du skriver innlegg. da ser du der du kan endre tykks skrift osv, og trykker på den lille boksen der det står html og limer inn koden :D Er ikke så flink til å forklare, men håper det var til hjelp :)
det som helene norden sa :)

ragnhildre

06.aug.2011 kl.23:31

jeg har null peiling : p

Skriv en ny kommentar

+ Designet laget av Beezy

,

Bloggen

Hei! Jeg heter Kristine, jeg kommer fra Bremanger. Jeg elsker Brann, og her på bloggen skriver jeg om det jeg liker og hverdagen min. Setter stor pris på kommentarer og venneforspørsler.
Tilbake til forsiden

Kategorier

Arkiv

Design

Hun som lagde designet mitt finner du HER 

hits